forfarande ingen internet..

hej, jag har lite internet nu, min riktiga internet kommer imorn eller på onsdag.. :) 
Igår gick min mobil sönder igen.. det är alltså tredje gången p ådetta år eller nåt, hatar verkligen den mobilen jag har! Nu har jag typ ingenting. Min internet finns inte, min mobil är sönder (Skulle ändå inte kunna använda den i bolivia så) & ipoden är inte instalerad eftersom jag måste ha den nyaste versionen av iTunes, som jag har, men pappa ska fixa det senare! Shiet, det är säkert någon som försöker ta död på mig :O + att jag inte kommer att ha svensk tv på 5 veckor. Aja, nu ska jag fortsätta kolla på ellen, älskar det programet! cya!

INGEN INTERNET, JAG DÖÖÖR

Hej, jag har inte skrivit på länge jag vet, men jag har ingen fucking internet! Den kommer på tisdag eller onsdag. Skriver  då..

Jek!

Tjena alla där! Var precis ute med Vivi & Melissa en liten stund, vi typ sola bara. Nu är jag här, Funderar på att fortsätta sola ute i balkongen meddans solen är här! & typ dricka cola eller nåt med is! mmmm! haha, maraboe lite mer mmmm i livet hahahahha! 

chattar lite med vendela, saknar dej! Dumma skåne som alltid ska ta henne ifrån mej! :@ nej, nu solar jag, im out


rip

rip michel jackson! fick reda på det idag.. :(

Nya solglaögonen



Nya solglasögonen! love them!
Sandalerna

iPod bloggar

Hej alla. Har nt hunnit skriva. Eller jo. interneten har börjat har börjat krångla . just nu har jag precis kommit hem från Solna centrum. Har köpt millshake, sandaler& ett par skitsnygga solglasögon! visar bild senare. Skriver från ipoden. Nu ska jag kolla på tv eller nåt sånt. pussar!

Saker jag inte hunnit berätta

Okej, jag har inte hunnit berätta men..

* Jag har kvar min solbränna! :) Men tyvärr inte lika mkt som den var!

* Vi har fått Stanley som gäst, - en av pappas kompisar som ska över hos oss några dagar tror jag - 

* Yakko blev förresten galen, & vild när han såg honom, - han älskar honom!

* Min lillebror har irriterat mig till döds -.-

* Jag har fått en egen domän, lynettechavez.com - men jag ska fixa den först! + jag kommer byta blogg då, eftersom jag kan inte ändra domänen här på blogg.se & Jag har redan fixat pengarna till min blogg. eller blogglön

* Jag har slått min rekord på snake, haha

* Det är 18 dagar tills Bolivia & Miami!!

* Jag kom på att jag alltid skickar sms så tidigt & så sent till Vendela, skickar vid 7 på morgonen, & 22-23 på kvällen, Lite oartigt kanske, förlåt vendela, haha, men asså jag kommer alltid på att skriva nånting till dej då.

* jag har märkt att klockan är 23.07 - & jag är trött, Ska sova strax. 



irriterad :@

hejhej, just nu är jag sjukt fking irriterad.. Så jag skriver när jag är på bättre humör..

pizza

Nu har jag läst några kapitel av twilight & kollat på en del av filmen, eftersom jag inte hitta filmen som var i datan så kollade jag på den via youtube! bra va? aja, nu ska jag köpa min lunch, pizza. pussar!

 

imgres.jpg 

 

 

 


Filmer

Filmer jag ska se på vägen till bolivia..
Inside man - 
transformes 2
Termineter 3? 4? 
Scary movie 3
Vänner säsonger..
Mean girls 
The proposal
djävulen bär prada
Bedtime storyis
Matrix



Filmer.. Kommer ju antagligen inte kolla på allihop, men det är bra att ta med sej en massa! Aja, cya!


 


Godmorgon

hurereh alla där? Jag mår iaf jättebra! vaknade ganska tidigt för att ta ut yakko, kämpade för att få honom upp för trapporna, eller rättare sagt, trappan! haha, Tjockis! ah, han gav upp sen.. Det är väl det enda jag har gjort, det & så har jag läst twilight boken igen, så j*vligt bra bok + film! Om inte jag ska göra något med Melissa idag så kanske jag ska läsa klart typ hela boken & sen kolla på filmen till boken, kul va? haha! 

Puss från mig!


Blond/Brunette

Jag är numera blond/brunette, ska börja använda löshåret after all! Snyggt !

Bolivia here i come.. om 19 dagar -.-

Eftersom jag snart reser till Bolivia! - bara nitton dagar kvar! :>  - så måste jag planera, alltså, jag har ju massor av saker jag måste göra innan det, t.e.x som att 
köpa en ny resväska! , 
"köpa" nya filmer till resan
Skriva klart mina listor, allt som ska med!
bestämma vad jag ska göra när jag är i planet, kommer säkert ha tråkigt annars..
Köpa presenter till släkten, kusiner, mormor/morfar, kompisar. 


the sleeping beuty


Söta bilder på Yakko som jag tog idag när han sov,  okej, han sover nu också då.. haha! Han har säkert världsrekord på att sova, seriöst! han vill inte ens ut! it´s all about the sleep jao! , haha, nu börjar vänner, måste dra! ses!


Outfit

Bilden jag tog igår. Typ min outfit.. Ska kanske börja med det..Hihi, ajuste, jag bytte skor -.-

En hemlighet..

transformers2.jpg

Jag gillar actionfilmer, eller rättare sagt, älskar actionfilmer! typ som spiderman, transformes,terminater, matrix, alla dom!haha, Nu vet ni det.. Iaf.. Idag kommer den här filmen ut på bio! Den här vill jag se! Eftersom jag älskade transformes 1 så gillar jag kanske den här! Någon annan som kommer se den här filmen?


Twilight

Hej alla där! Idag är jag jätteglad, har städat & fixat mitt rum.. som jag skrev på andra inlägget!, Aja, Idag kommer jag inte göra något särskilt, vara på datan en stund, tv, twiligtht,<-- juste! har inte berättat det, jag har fått låna twilight boken nu! <: är jätteglad! & det är första boken. Alltså filmen. Har typ läst 2 kapitel, är redan fast! Haha, Edwars & bella ska rädda mig från att dö av tråk -.- haha! 

 

Förresten! När jag städade så hittade jag mitt..eller rättare sagt, mammas hårförlängning, fast hon använde den aldrig så jag fick den. Gillade den inte för att den var inte i min hårfärg. min hårfärg är typ svart/mörkbrun, hårförlängningen är ljusbrun/blond mix, Älskar den färgen! Ni vet den där färgen foki har? den! Skit snyggt! Funderar på att färga mitt hår till det..Ska fortsätta lyssna på fjortismusik nu, pussar!


Mitt långa inlägg..

Hej alla, sorry för jag inte uppdaterat, har inte haft mycke tid! ) Idag har jagvarit i huvudsta badet med melissa. Har solat asmycke & redan fått massa ränder.. Har inte gjort mycke mer, Badat, solat & nu är jag här & ska snart kolla på the hills som börjar om 3 minuter, måste skriva snabbare...!

solbränna?

Provade nytt läppstift, organgt/rosa, Snyggt iallafall!

 

Inlägget från igår..

 

- (ring ring, -Melissa från min mobil)

- Hallå? - Olle

- stänger av mobilen! - Jag

- VI GLÖMDE SÄTTA PÅ DOLT NUMMER!

- Shiet, men det gör inget? hon är ju ändå blondin!

- Ringer igen.

- Melissa pratar konstigt..

- Olle lägger på.

 

senare vid olle.. 

 

-Hejhej

-Ajuste det va inte vi som busringde..

 

för några dagar sen... HAHA det va kul

gjorde klart min bild på yakko för några dagar sen!

 

 

 


Dålig uppdatering

Hej alla! Bara för jag inte skrivit på typ en vecka så tänker jag skriva ett skit långt inlägg senare. Eller bara klistra in. För jag har redan skrivit dom.. Iaf godmorgon! Idag vaknade jag tidigt & as speedad. Så jag renoverade mitt rum. snarare städade hehe. & det blir inga bilder just nu eftersom jag skriver från ipoden. Bilderna får komma sen

FJORTISTURK

Tjena. har inte hunnit skriva, har varit med Melissa hela dagen ju. Först åkte vi ju till solna & senare på kvällen hade vi tråkigt & bestämde oss för att  gå ut en stund, köpte lite godis i vivo, Lekte vid gungorna, Melissa tappa en tand, i SIN GODIS & busringde olle, HAHA, SÅ KUL. Precis efter vi hade busringt så går vi hem till henne & bah:

- Har någon ringt dej? för asså någon har ringt oss också, & dom sa att dom skulle ringa hela klassen..

- (olle) Ja! Det var typ någon fjortisturk som ringde & bah skrek i mitt öra!

-ASGARV (JAG & MELISSA)

-(fatta nada)

-DET VAR MELISSA, HAHAHAHAHAHHAA


inlägget olle skrev när vi busringde!

Dagen var lyckad..på kvällen iallafall! - Saknar dej vendeis! <3

Cola

hejsan, jag laddar upp videosarna lite senare, just nu ska jag köpa cola! Är riktigt sugen på det, Cya!

Dag med Melissan

Hej alla, Idag var jag i solna centrum med Melissa, Kul vi hade! Vi var flumm hela dagen..Åt lite McDonalds, gjorde videosar & sen gick vi hem.. Nu sitter jag här & lyssnar på rapapapapapa, den där låten som alla gillar? haha, fattar varför..Nej, nu ska jag fortsätta min dag.. Btw. Har börjat använda iMovie,. Funkar utmärkt! Det enda problemet är att jag inte vet hur man sparar, Jag gjorde typ en video men nu är den lixom borta. haha! 


Gratis Glass

sommarglass_tavling.png

Blev precis medlem på den här sidan!, NaztyBunny länka till den här sidan, man typ samlar poäng & sen får man glasscheckar till mobilen! Jättecoolt va? & man kan också tävla om playstation 3 & The sims 3..Hihi, Hoppas jag får sims 3 grejen! :D


Snedlugg

yes, its true, Jag har fått snealugg, älskar den jävligt mycket! <3. & ni får inte se den för då tappar den lysten ;o. Haha, nej där var jag elak, klart ni får se den ;) haha, förutom den nyheten så har det inte hänt mycket alls den här morgonen.Chattar lite med olle..Kommer nog bara sitta här hela dagen om Melissa inte vill åka till kista med mig & köpa lite saker till resan.. Typ som puder & resväska..Saker som behövs. Nu ska jag fortsätta dagen. bye!



Miley cyrus





Gud va jag älskar Miley cyrus stil!! Snyggaste jju!

Städdag idag

Hej, nu har jag tid att skriva lite här i bloggen, Idag har det bara varit en städdag, Städat mitt rum, Klippt ut bilder för att klistra dom på min vägg, packat till Bolivia-resan, Slängt en massa skit.. Iaf, just nu sitter jag här & har inte riktigt mycket att göra. Tror någon bra film är på tv.. Kanske ska kolla på det senare. Yakko har iaf haft kul med sina nya kompisar, McDonalds leksaker. Fint yakko! fint! Sen hitta jag mina efterlängtade favorit skor som var borta ett tag. & ett par rosa mjukisbyxor 70% långa & En rosa midjekjol.. Nu ska jag fortsätta chatta med blondinen..Btw. Olle, jag fortsätter kalla dig för blondie...

måste nog byta nagellack snart..

Mjukisbyxorna, eller nåt sånt, Snygga var dom iallafall, lite konstigt att jag ens fick på mig dom..  Dom såg skit små ut!

Sista bilden för idag...kanske

förresten! Idag eller imorgon så blir det en ny design!

Bolt

Hej alla, har kollat på film med familjen nu, vi såg bolt, jättebra film!  + att det var miley cyrus röst! där blev jag glad asså! :D. Nu ska jag hjälpa mamma & pappa att packa till resan, Skriver en bättre inlägg senare cya


Nu har hon åkt..

Shiet, nu har Vendela åkt till skåne. Hon kom förbi här & sa hejdå! =/. Tur att hon skickar 1000 gratis sms till alla, Vendela..Det är bara & börja skicka ungifär 50-60 sms per dag till mej, För det kommer jag göra iallafall! Kommer sakna dej bästa vän<3 Visste ni att jag kommer inte träffa Vendela tills den 21 augusti, Eller den 20 aaugusti, Beror på om jag känner mig vimsig & yr, Jag har berättat om operationen den 20 va? Eftersom det kommer göra ont så får jag ta en drog..Precis samma dag som skolan börjar. & jag vill komma då..För det första så kommer vi att få en lååång sovmorgon & för det andra får vi en överaskning på kvällen...

Hejdå! =(

Vendela åker idag

Godmorgon alla, Idag väckte Yakko mig vid 7 tiden för att kissa. Sen vid 10 skrek min lillebror hela tiden, När jag försökte sova, Gud va arg jag blev, Seriöst, Hur jävla dum får man vara? Skrika klockan 10 på morgonen? aja, hämnd blir det! På vardagar vaknar jag klockan 7 (själv) & då brukar jag inte kunna somna om, tror alltid det är skola, iaf, Då ska jag skrika till honom när han sover, undrar om han kommer tycka det är kul!! Iaf, Idag ska Vendela åka iväg! =( Hon kommer komma hit snart för att säga hejdå. ='(. Nu ska jag duscha, platta mitt hår, fixa mina naglar & sånt. Om jag inte gör det kommer jag bara sura hela dagen. 

 

Oj hur mitt skrivbord ser ut, Måste nog ta & städa det först...


tur

Shiet asså, har ni sett hur mkt det regnar eller? Tur att jag inte är mamma eller pappa just nu, (Som tar ut yakko) haha!


Med eller utan navel?


Åh gud, min navel, Gillar den inte..Min mage kanske ser finare ut utan navel?...

...Nej! jag gillar nog min navel som den är nu..

Btw. ser ni någon skillnad på bilerna? =) 

Sry för dålig uppdatering

Sry asså! har inte varit hemma på 2 dagar typ, (känns det som) Igår var ju jag med finigaste vendela i grönalund, Guud va kul vi hade asså! jag tog typ död på min hals av allt skrik & skrattandet. Kommer sakna dej<3, =( - I grönalund, haha, vi åkte allting förutom frittfall, ALLTING, Så jävla kul! För det första så regnade det liiiite så det var inte alls mycket folk, inga köer, Okej, ibland fanns det köer... Men inte längre än en MINUT! =). Dagen var ju helt klart lyckad! Hoppas vi gör det igen nästa år eller nått.. Eftersom vi åkte allting, så betyder det att vi åkte insane!! Asså jag fick seriöst tjata på Vendela i 3 timmar tills hon sa kanske!. Hon vägrade lixom, När vi väl hade åkt den så börja hon skryta om det till varje jävla person i sin kontaktlista utan att skriva att det faktist var jag som tvingade henne.. Vi åkte faktist insane 2 ggr ;)

shiet asså, mitt hår blev crazy efter grönan.

Vendela posar med vår lunch, (det enda vi åt under 6-7 timmar, & vi var inte hungriga, man vill ju snarare kräkas efter att ha åkt insane -_-)

insane, yes, vi åkte den, *stolt*

Blöt bild på oss.

ingen komentar

Vi gick dom gratis av en tjej som jobbade där, glada blev vi =)

åkband!

 

 

Idag var vi i.. ehm, jag kommer inte ihåg vad det heter.. ekerö.. ADELSÖ ,med vendelas familj & så, Vi åkte typ i bilen i 2 timmar ungifär, läskigt att komma ifrån stan.. Men kul ändå! Vi åt mat, lekte med hundarna Maja, Shuie & den andra, Bianca, <-- hennes namn är så fint! (Bara för jag skulle heta så, men mina föräldrar ångrade sig, tänk er, bi - anka. HAHAH) Vi bada lite där i sjön, usch va kallt, aja, vem bryr sej? jag hoppa in först! =) Vendela som brukar vara först in var badkruka idag, nja...tills filip putta i henne! hHAHHA, det va kul asså! Det dåliga med det stället vi var på var att det inte fanns toalett, internet eller en tv som funkar! :0  jag undrar seriöst hur dom lever där...

Jag var klar för att bada!

lets do this shiet, 

Vendels på bilden

bild på oss =)

Där blev det en oseriös bild, Ohshiet, kolla på min arm. 

Me being happy

Vendela & jag posar

Sommarflickan, Gullig tröja va? 

Jag var lixom inte beredd på bilden. Oj 

Bianca sötis

Hon var ju också söt! Fina shia, Eller nåt sånt hette hon..

 

 

 

Vendelas Blogg är förresten: www.einiemoore.blogg.se  - hon har börjat blogga igen! 

 

långt inlägg jag vet, hoppas ni orkar läsa, ,ha det bra på midsommar allihopa!


einimår

Oj, jag tror det är sant, jag bryr mig inte längre. Tur för mig ;oo


top 8 låtarna just nu ;)

Bra låtar, värda att lyssna på! <3 

inlägget jag skrev imorse

Skrev detta imorse, ,där får ni se inlägget! =)

The best dog in the whole world jao

Äntligen funkar blogg.se igen hos mej! iaf, hej iallihopa! Idag har jag inte gjort något alls typ, Tve, Data, Yakko =) , Längtar ju som fan till imorn! Jag & Vendela are going to grönalund! Wohow =) Roligt vi kommer att ha där! som sagt, har ingenting att berätta min dag har varit ganska kort. Skriver senare, see ya<3
p
Är han inte bara för gullig? Älskar Dej Älskling<3

blogg.se funkar ju fan inte!

BLOGG.SE FUNKAR INTE, HAR SKRIVIT INLÄGG MEN DOM PUBLICERAS INTE & INLÄGGEN RADERAS :@

vännere

vänner på tv just nu, skriver sen

Mina ben

Här får ni se varför! ;)




Grädde

Jag vet, jag ser helt mobbad ut på bilden. ;)'

din fina unge<3

Me ♥ Yakko


Detta visste du inte om mig...

Detta visste du inte om mig..

*Jag biter på naglarna just nu, även fast jag tycker det är äkligt - fixar ju bara dom (a)

*Jag äälskar desireés blogg. 

*Jag har alltid kalla händer & fötter, även på sommaren.

*Jag har en rottweiler (okej ganska många vet det -_-) nu kom han =)

*Jag är rädd för att förlora Yakko & mina kompisar

*Jag älskar kläder & skor! vill jobba med det när jag går ut ..ehm..  jag vet inte vad det heter, joo den där saken, universitet, gymnasiet, studenten, aa, nåt sånt!

*Jag läser mer än 30 bloggar varje dag, när jag inte är upptagen komenterar jag alla

*jag gillar mina ben, fast inte mina lår 

*jag har mer än 300 egobilder på min mobil &  mer än 1500 egobilder på min data

 


snart kommer lönen

Det som ska köpas innan miami/Bolivia resan , den 21 juni  (då jag får min lön) , VIKTIGT!!!, 

1. 2 par vita/svarta stuprör jeans, Vet inte om jag behöver det egentligen, lixom det är ju typ 30 grader där, kommer typ dö i dom då -_-

2. Den första bikinin behöver jag! Jag vet, den är skit snygg!, & den är från topshop, Skulle bli gladare om jag fick den i rosa! :/

3. Baddräkt, PRECIS SOM AUDRINA PRAIGE HAR, <3 got to ha asså!

4. Skit snygg väska från access 150:- reapriset & på riktigt 300:-  (den ska användas som handbagage i planet) ajuste, den ska vara i rosa! 

5. Channel väskan, Jag har ju redan sönderanvänt min andra handväska? 

6. En rosa resväska, men mkt stöööööörre! :O


RENOVERING

är inte nöjd med min header nu, eller med designen alls. & jag måste göra något åt det :)


Har jag berättat om...

..min nya vägg? haha, nej, det tror jag inte. iaf. Jag ska göra en vägg med typ asmånga bilder på Yakko, Miley cyrus (<3), Papa roach & dead by april! Skit snygg vägen kommer att bli! :D & jag gör detta för jag har världens fulaste tapet i mitt rum, & jag orkar inte måla rummet eller nåt sånt.. 

 

btw, VÄNNER PÅ TV OM EN KVART, MISSA FÖRFAN INTE

Min första bild på rummet, Söt va? Hoppas du ser detta Vendela, <3, 


Lalalala

lite bilder.. har lite tråkigt bakom dataskärmen. vad gör ni förnått då? :) jag ska nog äta något snart.. iaf, puss!

Grattis

Godmorgon alla som är vakna, typ ingen, alla sover -_- Idag vet jag inte vad jag ska göra, Det blir nog en "ta-det-lungt-hemma-dag" , Är fortfarande lite trött. Yakko väckte mej klockan 7.00 igen - kunde inte somna om & nu sitter jag här, Ska nog göra en video på hur yakko har åldrats, även fast han bara är 2 år ;). aja, puss!

 

btw. min storebror fyller 23 idag, Grattis till dig!  www.joel-alvarez.com <-- hans blogg

från igår 


IPod bloggar

Hej alla, det är reklam på tv just nu :) kollar på mean girls! ikväll kommer min storebror hit, vi ska fira hans födelsedag. Som egentligen är imorgon men han ska typ göra något annat.gissa vad jag ska ge honom? Fel! Haha. en leksaks keyboard som var hans när han var liten. Iaf nu börjar mean girls!

Städdag

Hej alla, idag har jag bara städat, städat & städat lite mer. Måste ju snart börja packa till boliviaresan! jag har fortfarande inte fattat att jag ska dit, det blir alltid så att mina föräldrar avbokar, men inte den här gången! har nya pass & allt så ;). magash, jag vakna 7 idag! jag trodde jag skulle dö, jag bah; nej nej nej! nu är försenad till skolan! men nej! jag har ju sommarlov!! <: aja, Vänner börjar om en timme, ska kolla på det en stund, hejdå

 


17 again

hej alla, idag var jag med vendela på bio, vi kollade på filmen "17 again", tyckte den var riktigt kul, ni borde se den ;) Den handlade typ om "chandler" ni vet han från vänner? aa, & Zac efron, han från high school musical, iaf, just nu är jag hemma & räknar sekunderna till bolivia, haha, <-- tönt.  + fick veta att Vendela ska åka iväg på lördag. :( hon skulle ju åka en vecka senare! Jag får vara med Yakko istället. älskar dej yakko<3

 

 

17_again_new_poster.jpg

 

 


Ny header

nya headern är på plats, snygg va? hmm, jag är inte helt säker på om jag vill ha den, aja, den får duga nån vecka, nu ska jag & Vendela hitta på något, skriver senare

Godmorgon

Godmorgon alla, just nu är jag jätteupptagen. håller  på att fixa en ny header till bloggen, fick hjälp av www.NaztyBunny.blogg.se  - där står det hur hon gör sin header, aja, ska fortsätta! ses 


där får ni början :)

nya låtar!


yes, is true, jag behöver nya låtar! 

här är några jag ska skaffa:

*17 år - veronica maggio

*Until we bleed - kleerup -i taket lyser stjärnorna låten

*oh boy - i taket lysere stjärnorna låten 2.

*Halo- Beyonce

*Paint in black



♥Den nya iPhone 3GS


Har ni sett den? asså magash, jag vill ha den! Typiskt mej att köpa en ipod touch & en mobil istället för en iphone -_-
aja, någon som ska köpa den? ;)♥

bild maraton,

Hej alla, idag badade jag med vendela i vasalund, vi typ åt massa onyttiga saker, iaf jag. åh, juste,  det fanns en våg där, jag har gått ner i vikt :) vågar inte skriva hur mkt jag väger, lite pinsamt ju, iaf, just nu läser jag några bloggar, bra bloggar! ska fortsätta min dag nu, cya <3

glömde lägga ut bilden på ollie igår, fint olleman fint!

oj, hoppas jag fick lägga ut den här bilden, :)


'


Vendela idag

bild maraton

Spy kids 3


Godmorgon allihopa, idag mår jag jättebra för att det står att på mitt horoskop att jag kommer få en riktigt bra dag, :) har ingenting att göra just nu, funderar på att smsa vendela  så hon kan komma över & kolla spy kids 3 hos mej :) btw, det  är på tve snart, 12.40.  Aja, vi får se hur det blir.  Men nu ska jag fortsätta vänta på att mina föräldrar ska komma, (dom tar ut yakko), Det är så att jag ska få blogglön <: hihi, tufft jobb va? 


Ny datamus in tha house


hej alla underbara,  Fick en till present från mina föräldrar; en ny datamus! utan sladd! perfekt, (akutbehövde nästan en) 


dont touch my ipod touch

Yes! fick precis tillbaka min ipod touch från lagningen, jag är sjuktglad, de som lagade ipoden sa att jag hade tappat den & då hade den fått problem, Så, ingen förutom dom som jag litar på mest.. får låna min ipod, + är skitpisstoff på den som tappa den :@ 


nya par solglassögon behövs!




brunnsviken



obsi, var lite egoistisk där, tog bara bilderna där jag var med. klicka för större bilder


Godmorning sunshines

Hej alla, min dag har varit bra, Vaknade vid 12, något ovanligt.. Vaknade glad för att jag inte skulle till skolan, drömde minst 10 drömmar, glad var jag iallafall! Tog en morgon dusch & satte på mtv för att lyssna på lite bra musik. Ah sen åkte jag till olle i regnet, not a very good idea :( haha men nu är jag hemma & väntar på att vendela ska komma. aja bye<3. 

..jag har ont i magen :( 

The sims 3

yes, nu ska jag kanske få the sims 3! har inte kunnat få nåt sims spel eftersom jag har mac,. aja, nu går det på mac iallafall, :) 


Låtar som piggar upp en :)

1.

2.

3.


bra låt


hej

hej alla sötar<3, just nu ska jag skriva lite i min andra blogg, Ska börja med den också nu, om jag har tid. iaf, ville bara säga hej. btw. min andra blogg är en miley cyrus blogg. Om mamma fixar löngrejen till bloggarna så får jag pengar, yey, haha, + skatt ._. tobad. aja, bloggen kommer vara dålig tills 11 juni, för då är  det sommarlov & jag kommer sitta vid datorn hela tiden, förutom den 13 juli. då jag åker till miami & sen bolivia, och ja, jag vet, 13 är ett olycksnummer, men om man inte tänker på det så kanske jag inte dör, coolt va?

Snabb dag i skolan

hej alla, idag var jag i skolan, snabb dag eftersom vi både hade sovmorgon & sluta tidigare! - happyface - Vendela gick precis, hon har varit här en liten stund för att kollaklart på "i taket lyser stjärnorna". Bea & oneida kommer hit & kollar på den. & igår var olle här & kolla på den, haha, :) 
nu sitter jag iaf här & ska städa, måla naglarna, äta & kolla på the hills, som inte börjar förrens klockan 17.15. .suck. nu ska jag skriva lite i min riktiga dagbok, där alla mina hemligheter är. mohahaha, synd för er som inte får se den, lalalalalala. :)-(:

you made my day

hej alla, idag har jag varit i stan med mina föräldrar, vi kollade på saker vi skulle köpa till bolivia & släkten & så.  jag ska få en rosa resväska, om vi hittar en. ganska långsamt gick det, Sen träffa vi olle & hennes familj när jag åt min brownie med vaniljglass, älskareh<3, aja, nu sitter jag här & väntar på att olle ska komma över, vi ska kolla på i taket lyser stjärnorna. aja, nu ska jag kolla på slutet av filmen & sen ska jag låsas att jag inte sett filmen utan henne *rullande ögon* :)


i taket lyser stjärnorna

godmorgon alla, jag kollar på i taket lyser stjärnorna, äntligen har jag filmen! :) haha,. nu ska jag forstätta kolla på filmen hejdå

tadatadatada

jag sitter här & sjunger & äter lite äpple, *nanananananna* haha, låten är bara bäst<3, till er som fattar nada så sjunger jag den där låten basshunter sjunger, ska läsa lite bloggar & sen ha det mys i soffan & måla mina fina naglar! bye

min ipod gick sönder ;'<

hej hå, idag var jag med olle i stan, kollade i genom hela åhléns & sen blev vi låga & åt en halv bulle, då fick jag dåligt samvete så vi gick myyycke mer. iaf, min lunchvar millshaeake. & olle.. men seriöst! hon drack upp den på 3 minuter, meddans jag inte ens hunnit dricka halva, man ska ta det långsamt olle! :c .i kannebo butiken så sminkade en makeupartist mig med en puder, guuuud, man ser inte en enda finne? den ska jag köpa! 400 för pudret, + 200 för  lådan den kommer i, alltså 2 månader innan jag får det, men om jag är snäll & inte tar lådan så får jag pudret den här månaden, tråkigt att det inte finns något prov den här veckan, då kunde jag ju fått om jag hade alla rätt. tur att vi har sommarlov, sköööööönt kommer det att bli! ah. men jag äta äpple snart. så hejdå<3

btw. min ipod touch gick sönder idag, hoppas den överlever, vad ska jag göra utan den? ;'<





you make me sick

hej, idag gick skolan bra, slutade klockan13.00 <-- en kvart innan, för att jag skulle köpa nya pass, alltså, först måste man ju ta kort på en & fixa fingeravtryck & sånt shieat, aja, det gick bra, förutom att jag hatar bilden dom tog på mej, vill inte ens komma ihåg hur ful bild det va, uuuusch. efter den fruktansvärda bilden på mig så gick vi in till solna centrum & köpte nya strumpor till mej, (BEHÖVS)  & så åt jag min middag där också, det var millskaaaaaake<3, lovely! nu är jag iaf hemma & nu ska jag fixa en header till olle & påbörja min nya header. see ya bitches ;)


Godmorgon. Jag ...

Ligger på sängen och jag ska snart upp, idag ska jag sluta tidigt och köpa nya pass. dom kommer ta en sån där bild hihi. iaf måste upp nu... ipoden har typ inget batteri kvar ._.

IPod bloggar

Hej alla, jag ligger just nu i min säng och iPod bloggar, har fått min storebrors tv i mitt rum så jag kollar på tv, finns inget roligt på tv :( det enda bra är didgebal. Aja imorn har jag sovmorgon men jag kommer nog på stödet imorn, behöver ta igen prov resterna , Iaf snart är det sommarlov & jag är verkligen glad, jag behöver tiden & ta en paus från skolan och ...

du kommer aldrig förstå hur mycket du betyder.


hej alla, nu har jag duschat, kollat på the hills, målat om naglarna, det blev en aprikosfärg, ni vet en sån där färg som blondinbella använder ibland? ah, det är en av dom färgerna jag får använda av min pappa, han tycker jag är för ung för att kunna använda t.e.x svart, vitt, rosa & alla dom färgerna, ._.' asså när jag fyller 18 ska jag använda nagellack hela fking tiden! japp, to bad pappa, då kan du inte bestämma över mig längre ;)


bio

yey, om 1-4 veckor får jag min biobiljett, ääääntligen!  så jävla långsam gratismode är, jag beställde min order i april, nu är det juni, 2 månader!! + att det kommer ta tid att skicka den också, så jävla lame ._.

såg ni hide and seek igår?



hej allihopa, idag har jag vart hos tandläkarn, dom sa att dom skulle "klippa" av en liten del av mitt tandkött för att min andra tand (som inte vill växa & komma ut) ska komma ut, om ni fattar nada så har jag tandställning, det kommer bli skönt att ta bort den om typ ett år, ._.' aja, men om en vecka ska dom göra det & sen kommer jag få ett ätschemma, får bara äta något lättugat & glass,härligt! millshake hela veckan (efter behandlingen).

i skolan så ville alla prova mina nya skor, åh,älskar dom! hade tråkigt i skolan, somnade nästan, som tur hade jag bara skola till klockan 13.20, annars skulle jag bokstavligt talat dött, hehe, not, efter skolan var jag hos vendela & åt mellis & hade det trevligt, vi kollade på 24, lääskigt, på tal om läskigt, såg ni hide and seek igår på sexan? åh, fett läskig!  jag bah darra varje gång han gick till toan, gash, ja, det var min dag, just nu lyssnar jag på sofijah, okej, jag ska snart byta, gillar inte henne så mycket längre, hon bara gör folk deppig, ibland blir jag glad över att lyssna på hennes musik, för att veta att någon har det svårare än mej, brukar lyssna på det när jag är lessen.

-mitt hjärta är öppet & alla bara strör salt, det gör ont, själen bara svider, jag som vanligt,  vrider tibax i tiden.... (sofijah)

- lalalalala, mitt liv är bättre


ballerinaskor med liten klack, yes



skorna jag ville ha, 200:- i din sko, skitsnygga!

www.xattitude.blogg.se

blondinen börjar blogga igen..

detta visste du inte om Yakko

hejhej, sitter här & sjunger, & spelar lite dota, nananananaa, haha,älskaren låten, jag har blivit galen i gamla låtar, oh oh, inte likt mej, iaf, någon som har tänkt ut vad dom ska ha på sig i skolavslutningen? jag vet att olle kanske ska ha klänning? haha, nej va gulligt eftersom hon är typ kille? haha, jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mej, kanske den klänningen jag hade på mej på bea & vickans fest, ska börja tänka lite på det, aja, just nu sitter jag här & lyssanar på fjortismusik, yakko ligger brevid mig & snarkar, gullunge<3, haha, jag tog ut yakko runt 7-8 idag, annkristin bah kommer & ser att jag & yakko går där, hon blev asrädd, hon bah; - är det där din hund? *:o* haha, hennes min! som om yakko vore en utomjordning från en helt annan värld, HAHA men det är klart han är min annkristiin! ingen annan skulle kunna ta hand om yakko tror jag, asså han har exakta vanor varje minut lixom.

när han kommer till din säng & ligger där vill han att du ska klappa honom till söms
när han sitter brevid sin mat, vill han ha mat
när du blir arg på han för han drar sig åt alla håll tycker han det är kul & gör dej mer irriterad
när han sitter på din fot (det betyder att han litar på dej) då vill han att du ska klia honom med naglarna, inte för hårt för då får han ont, och inte för löst får du kittlas det.
när han kollar på dej & börja slicka dej ivrigt & så betyder det att han vill ha mat
när du är lessen & gråter i ditt rum, & han vill in till ditt rum så betyder det att han ska trösta dej,& han gör det väldigt bra. Man mår lixom genast bra igen!

i sommar byter jag stil

hej alla, dagen har gått bra & så, förutom att jag fick tåla att vara med den personen jag inte gillar, sry men du är sjukt irriterande, aaja, gissa vad? jag hade 45/45 på nv provet! yey! fick 200 spänn!, som gick direkt till dom efterlängtade ballerinaskorna med en liten klack, mina föräldrar köpte sånna igår, dock i en för liten storlek men det gör inget, för dom ska hämta mina skor nu, i rätt storlek ;) 

& rubriken, ja, den är sann, jag ska få en hårförlänging & kanske få några enkla slingor, det jag vill ha är en emofrisyr, ni vet en sån där jättesnygg? Med snealugg & långt smalt hår? så jävla snyggt asså! frisyren blir ny & typ ny klädstil, bye for now


RENOVERING PÅGÅR

hej alla, renovering pågår hela dagen, bloggen kommer att vara kaos, typ. hejdå

brunnsviken

hej alla coolingar, min internet funkar lite grann nu, så jag passar på att skriva, okej jag orkar inte skriva om skolan, det är lite tråkigt att berätta om den, haha, händer samma sak varje dag, vaknar 7,00 - tar ut yakko en halvtimme, 7,30 - börjar läsa i en kvart, & sen är klockan kvart i åtta, & då måste jag börja klä på mej, sminka mig, platta håret, brukar komma vid 10 över 8, aah, så händer varje dag, lame va? & sen lite skola... HAHA, rasten var ju roligast! (som alltid), fjortisen & flatface kom till skolan & försökte starta bråk eller nåt, det kom iallafall visenskas rektor & dom skulle ha ett hemligt möte med vår rektor, MOHHAHA, & vi fick inte gå in dit & höra vad dom sa så vi bah satt där i trappan utanför, haha, sen helt plöstligt var dom borta, tada!


efter skolan så skulle jag ha spanska, men jag orkade lixom inte?+ att jag skulle bada i brunnsviken, ajuste vi åkte till brunnsviken med olle, vendela, vickan & niklas, asså den där snygga killen kom idag också! han har varit i brunnsviken med oss typ jättemånga gånger, men seriöst, hans mage, DREGGEL, 6pac & allt, aja, jag skulle hem tidigare, & nu är jag typ hemma, haha, hejdå


RSS 2.0